2023 Vinterferie Rudolph Reinsdyrtøfler Kvinner Komfortabel pels Fluffy Varm bomullssko

Kort beskrivelse:

Laget med silkemykt brunt fuzzy stoff, gevir, ører og festlige røde sløyfer.Og røde neser, selvfølgelig!Fôret med fløyelsmykt hjertemønstret stoff.Fotsenger er laget med behagelig skum og har solide sklisikre gummisåler.

• Fotseng måler 10,5"
• Passer opptil en damestørrelse 10,5 / herre 9


Produkt detalj

Produktetiketter

produkt introduksjon

Vi introduserer det nyeste tilskuddet til vinterkolleksjonen - Rudolph Reindeer Slipper for vinterferien 2023!Disse bedårende tøflene er designet for å holde føttene dine koselige og varme i høytiden.

Disse tøflene er laget av silkemykt brunt plysjstoff, og har en intrikat design som ligner den ikoniske Rudolph reinsdyret.Fra geviret til ørene til den festlige røde sløyfen, hver detalj er laget for å fange essensen av juleglede.Vi kan selvfølgelig ikke glemme den røde nesen, som setter et lekent preg på disse sjarmerende tøflene.

For å sikre maksimal komfort er tøflene foret i fløyelsmykt hjertestoff.Dette gir ikke bare et snev av eleganse, men gir også en luksuriøs følelse til huden din.Fotsengen er laget av behagelig skum som gir utmerket demping for foten.I tillegg forhindrer den solide sklisikre gummisålen utilsiktet glidning og gir stabilitet på forskjellige overflater.

Disse Rudolph Reindeer-tøflene har en fotseng som måler 10,5 tommer.Den er designet for å passe en damestørrelse 10,5 eller en herrestørrelse 9, og gir en komfortabel passform for de fleste.Med sin allsidighet er de det perfekte gavevalget til deg selv eller dine kjære.

Enten du slapper av ved peisen, nipper til varm kakao eller bare nyter høytidens festligheter, vil disse tøflene holde føttene dine komfortable og stilige hele vinteren.Omfavn ferieånden og spre gleden med våre Rudolph Reindeer-tøfler for vinter 2023.

Hold deg varm, koselig og stilig i våre lodne, luftige, varme bomullssko.Kom i feststemning med det ikoniske Rudolph the reindeer-designet og en festlig rød sløyfe som pryder disse tøflene.Ta et par i dag, for de kommer garantert til å bli en hit denne vinteren!

Bildeskjerm

2023 Vinterferie Rudolph Reinsdyrtøfler Kvinner Komfortabel pels Fluffy Varm bomullssko
2023 Vinterferie Rudolph Reinsdyrtøfler Kvinner Komfortabel pels Fluffy Varm bomullssko

Merk

1. Dette produktet bør rengjøres med vanntemperatur under 30°C.

2. Etter vask, rist av vannet eller tørk det med en ren bomullsklut og plasser det på et kjølig og ventilert sted for å tørke.

3. Bruk tøfler som oppfyller din egen størrelse.Hvis du bruker sko som ikke passer føttene dine over lang tid, vil det skade helsen din.

4. Før bruk, vennligst pakk ut emballasjen og la den ligge i et godt ventilert område et øyeblikk for å spre seg fullstendig og fjerne eventuelle rester av svak lukt.

5. Langvarig eksponering for direkte sollys eller høye temperaturer kan forårsake aldring, deformasjon og misfarging av produktet.

6. Ikke berør skarpe gjenstander for å unngå å ripe opp overflaten.

7. Ikke plasser eller bruk i nærheten av antennelseskilder som komfyrer og varmeovner.

8. Ikke bruk den til andre formål enn spesifisert.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Relaterte produkter